Business Intelligence-konsultti

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Tampere
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 27.09.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Asiakkaamme on monipuolinen ohjelmistotalo, joka tarjoaa konsultoivaa palvelua omien tuotteidensa lisäksi. Yritys työllistää noin 20 henkilöä ja toimintaa heillä on Tampereella sekä Helsingissä. Yritys työllistää kokeneita ict-alan osaajia.
Tehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme käytännönläheistä BI-konsulttia monipuolisiin asiakasprojekteihin. Projektit sijoittuvat yksityiselle sektorille, ensisijaisesti finanssisektorille. Toimenkuvaan kuuluu tietovarastojen parissa työskentely. Tehtävän painopiste on käytännön toteutuksessa.
Edellytykset Toivomuksena on aiempaa kokemusta tietovarastojen parissa työskentelystä ja niiden mallintamisesta. Ensiarvoisen tärkeää on kuitenkin käytännön kokemus mm. ETL-latausten omakohtaisesta tekemisestä. Etsimme ennemmin kehittäjää kuin korkean tason suunnittelijaa. Vaaditut teknologiat ovat Microsoft- pohjaisia, eli ETL työkaluna SSIS ja tietovarastona MS SQL Server. Muu teknologiaosaaminen sekä ymmärrys eri tietovarastomalleista käytännössä katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen. Etsimme useisiin eri projekteihin henkilöitä, joten lähetä rohkeasti hakemuksesi, vaikka osaaminen ei aivan suoraan osuisikaan kohdalleen.
Tarjoamme
Asiakkaamme tarjoaa loistavan näköalapaikan sekä mahdollisuuden työskennellä alan kokeneiden osaajien kanssa. Tässä tehtävässä pääset vaihteleviin ja pitkäaikaisiin projekteihin eri toimialoilla. Projektit ovat modernien teknologioiden ja tuotteiden parissa. Työ on joustavaa ja palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Asiakkaamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen sekä huomioi yksilölliset tarpeet.
Muuta Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Opteamilla Tero Hakala, p. 040 537 6976.
Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään ti 27.9. Liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Palaa