Myyntiedustaja HoReCa, Löfbergs

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Rovaniemi
Sijainti: Muu
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Markkinointi ja myynti
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 02.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Löfbergs perustettiin vuonna 1906. Nykyään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvinpaahtimoista. Olemme edelleen perheyritys, jossa tällä hetkellä toimii kolmas ja neljäs sukupolvi. Päätoimistomme sijaitsee Karlstadissa, Ruotsin sydämessä, missä meillä on pääpaahtimomme. Tämän lisäksi paahtimoita on Tanskan Viborgissa, Latvian Riiassa sekä Norjan Sandefjordissa. Toimimme noin 10 maassa: pohjoismaat, Baltia sekä Englanti ja Kanada. Työllistämme noin 200 henkilöä ja myyntimme on noin 2 miljardia Ruotsin kruunua.

Viime vuosina Löfbergs on vahvistanut markkina-asemaansa sekä kansainvälisesti että Suomessa. Toimintamme Suomessa on alkoi lähes kymmenen vuotta sitten ja viisi vuotta sitten Suomi nostettiin strategisen kasvun alueeksi sekä VK- että Horeca puolella. Tavaramerkin tunnettuus kasvaa vuosi vuodelta ja siten myös myyntimme. Löfbergs näkyvyyttä tuetaan mm TV- ja Radio mainoksilla. Olemme hyvin esillä myös mm. jääkiekko-areenoilla sekä Himos-festivaaleilla. Sosiaalinen media on viestinnässämme tärkeässä roolissa, mm Facebookissa meitä seuraa maakohtaisesti Ruotsissa yli 55 tuhatta ja Suomessa 30 tuhatta tykkääjää.

Liiketoiminnassa sitoudumme vahvasti yhteiskuntavastuuseen ja ympäristötyöhön. Olemme nyt yksi Maaliman suurimmista luonnonmukaisesti viljellyn ja Reilun kaupan kahvin tuojista. Kahvimme on jo pitkään ollut suosikin asemassa Ruotsissa. Tinkimätön laadun ja palvelun ansiosta olemme myös maan johtava toimittaja ravintoloihin, kahviloihin ja työpaikoille.
Tehtävän kuvaus Löfbergsin kahvipaahtimo etsii palvelualan erinomaisesti tuntevaa HoReCa-alan myyntiedustajaa.

Vastuullasi on myynnin kasvattaminen sekä suhteiden ja verkostojen luonti uusin asiakkaisiin Suomessa. Tehtäviisi kuuluisi muun muassa uusasiakashankinta, sopimusneuvottelut, yhteydenpito sekä nykyisiin että potentiaalisiin asiakkaisiin. Vastuullesi kuuluu myös asiakkaiden kouluttaminen Löfbergsin kahveista sekä tarjoilu-, laite- ja valmistusratkaisut. Tarjoamme sinulle toiminta-alueen, joka tullaan määrittämään tarkemmin yhdessä Suomen myyntitiimin kanssa. Toimintakulttuuriimme kuuluu ottaa osalliset mukaan päätöksentekoon, joten pääset itse vaikuttamaan mm myyntialueeseesi. Asiakkaitasi tulevat olemaan tukkukauppiaat, ravintolat, konferenssikeskukset, hotellit, kahvilat jne.

Asemapaikkasi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu ja voit toimia kotoa käsin, mutta olet valmis liikkumaan ympäri maata vastuualueellasi. Esimiehenäsi toimii Löfbergsin maajohtaja.
Edellytykset Haemme henkilöä, jolla löytyy sekä intohimoa asiakaspalveluun että tumma-paahtoiseen ja sertifioituun Löfbergsin kahviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta:
- myynnistä
- tukkuritoiminnasta
- kahvi- ja HoReCa-alasta

Hallitset:
- englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti
- riittävät tietotekniset taidot
- ruotsinkielentaito katsotaan eduksi

Tiimiimme sopiva henkilö on:
- myyntihenkinen ja haasteista nauttiva persoona
- itsenäinen organisointikykyinen ja luotettava
- kiinnostunut luomaan ja ylläpitämään HoReCa-alan verkostoja
- kiinnostunut asiakkaiden toiminnasta ja heidän palvelutason parantamisesta Löfbergsin ratkaisuilla
- motivoitunut onnistumaan ja kehittymään sekä lyhyellä että pitkällä aikajänteellä

Tehtävä edellyttää aktiivista liikkumista ja matkustamista Suomessa. Sinulla on käytössäsi oma auto.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työkentän positiivisilla haasteilla, kilpailukykyisen palkan sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen Suomessa ja Ruotsissa. Olemme oman alamme edelläkävijöitä, mikä vaatii myyjiltämme halua haastaa kilpailijat! Uskomme pitkäjänteiseen toimintaan ja olemme tulleet Suomen markkinoille jäädäkseen. Ruotsissa olemme merkittävä tekijä kahvimarkkinoilla. Suomessa olemme HoReCa:ssa vielä haastajan roolissa. Maailmamme ei ole vielä valmis ja kun etenemme, maalimmekin liikkuu. Joten, jos olet yrittäjähenkinen myynnintekijä ja nautit haasteista ja muuttuvista tilanteista, tässä saattaa olla sinun unelmatyö. Me pidämme huolen osaajistamme ruotsalaisella menestysformaatilla; Diskuteeraten > Toteuttaen > Tuloksia aikaansaaden.
Muuta Hae oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi, sekä suosittelijat yhteystietoineen. Kerro myös miksi olisit loistava lisä Löfbergsin osaavaan joukkoon.

Mahdolliset lisätiedot: Opteam alueyrittäjä Antti Rotko. antti.rotko@opteam.fi, tai soittopyynnöt tekstiviestillä 040-5611204. Tutustu meihin tarkemmin Löfbergs: www.lofbergs.fi.

Hakuaika päättyy 2. lokakuuta, mutta hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Palaa