Verkostoprojektin tuottaja Helsinkiin

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Media/Viestintä
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 27.09.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Haemme asiakkaallemme Verkostoprojektin tuottajaa Helsinkiin
Tehtävän kuvaus Verkostoprojektin tuottajana pääset vetämään haastavaa, valtakunnallista ja mielenkiintoista uuden työelämän valmiuksiin liittyvää määräaikaista projektia. Sinulla on laaja kokemus verkostoprojekteista ja niiden toteutuksesta, viestintäsuunnitelmien tekemisestä sekä tilaisuuksien fasilitoinnista. Tehtäviisi kuuluvat projektin suunnittelu, verkostojen kokoaminen ympäri Suomea sekä laaja yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Koordinoit ja yhteensovitat projektin tehtävät, toteutat itsenäisesti projektiin liittyvät tilaisuudet ja kokoat syntyneet ideat ja tuotokset. Annat projektille kasvot, huolehdit kaikkien mukana olevien tahojen ohjaamisesta ja motivoinnista.Edellytykset Edellytämme sinulta näyttöä projektipäällikön tehtävistä vastaavissa verkostohankkeissa. Hallitset selkeän ja vakuuttavan viestinnän, olet sidosryhmätyön ammattilainen ja tunnistat työpaikkojen muutospaineet. Arvostamme yrittäjämäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyä kollegojen ja verkoston kanssa.
Tehtävä on 11 kuukauden määräaikainen alkaen 1.10.2016 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Helsingissä ja työ vaatii matkustusvalmiutta.
Tarjoamme Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näytönpaikan monipuoliselle ja rohkealle osaajalle.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Autio / Opteam 040 5690009.
Tehtävään voit hakea 27.9.2016 mennessä lähettämällä hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi Opteamin sivujen kautta. Hakuprosessi on käynnissä, toimi heti.

Palaa