Tuotantopäällikkö Makron Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Lahti
Sijainti: Päijät-Häme, Lahti
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Muu teollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 02.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: MAKRON on teollisuuden kokonaistoimittaja. Toimimme teollisten projektiasiakkaidemme sopimusvalmistajana ja lisäksi meillä on vahvat omat teknologiat puurakentamisen alueella. Ydinosaamistamme on vaativien koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut. Teemme asiakkaamme elämän helpoksi tarjoamalla tuotantolinjan kaikki elinkaaripalvelut yhdestä pisteestä, aina konesuunnittelusta huoltopalveluihin. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä toimijoita sellu- ja paperiteollisuudessa, mekaanisessa puunjalostusteollisuudessa, rakennus-, meri- ja energiateollisuudessa. Makronilla on valmistusyksiköt Suomessa ja Virossa. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 22 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 200 ammattilaista.
MAKRON – A Promise to Complete.
Tehtävän kuvaus Etsimme suorarekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme, Makron Oy:lle,
TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ
vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotannon ja hankintatoimen johtamisesta.

Tuotantopäällikkönä vastaat tuotannon tehokkaasta toiminnan organisoinnista, kannattavuudesta ja laadun varmistuksesta. Myös ostotoiminta ja kehitystehtävät kuuluvat vastuualueisiisi. Työssäsi toimit tuotannon esimiehenä ja kuulut Makron-konsernin johtoryhmään.
Edellytykset Sinulla on tekninen koulutus (DI/ insinööri), aikaisempaa työkokemusta tuotannon johtamisesta ja kokemusta konepaja- ja projektiliiketoiminnasta sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustushalukkuutta, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä aikaisempaa kokemusta ERP-järjestelmien käytöstä ja hyödyntämisestä. Muu kielitaito ja kokemus ulkomailla työskentelystä katsotaan Sinulle eduksi.

Olet esimiehenä ennen kaikkea ihmisten johtaja, jolla on vahvat tiimityötaidot ja kyky motivoida ryhmääsi työskentelemään tavoitteellisesti ja kehittämään toimintatapojaan. Olet tunnettu siitä, että omalla esimerkilläsi saatat asiat loppuun ja toimit systemaattisesti.
Tarjoamme Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa on runsaasti henkilökohtaisia kasvumahdollisuuksia. Työskentelet sitoutuneessa työryhmässä kansainvälisessä ympäristössä, joka yhdessä rakentaa kokonaispalveluja asiakkaalle.
Muuta Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Opteamin Jussi Miettinen tiistaisin ja torstaisin numerosta: 0400 670 152 tai sähköpostitse: jussi.miettinen@opteam.fi.

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 2.10.2016. Liitäthän mukaan CV:si ja vapaan hakemuksen palkkatoiveineen.

Palaa