Ohjelmistosuunnittelijoita

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Tampere
Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 05.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Asiakkaamme on monipuolinen ohjelmistotalo, joka tarjoaa konsultoivaa palvelua omien tuotteiden lisäksi. Yritys työllistää noin 20 henkilöä ja toimintaa heillä on Tampereella ja Helsingissä. Yritys työllistää kokeneita ICT-alan osaajia.
Tehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme osaavia ohjelmistosuunnittelijoita monipuolisiin asiakasprojekteihin. Projektit sijoittuvat eri aloille, julkiselle sekä yksityiselle sektorille. Toimenkuvaan kuuluvat monipuolisesti erilaiset ohjelmistokehitystehtävät.
Edellytykset Sinulla on 3-5 vuotta työkokemusta ohjelmoinnista. Omaat myös soveltuvan koulutustaustan ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Sinulle on kokemusta seuraavista teknologioista: moderni Java sisältäen Javascript, JSP, JSF and tietokannat (Oracle), Linux. Ohjelmistokehityskokemus tuotantojärjestelmistä ja testaustyöskentelystä luetaan eduksi. Kaikkea ohjelmointiin liittyvää harrastuneisuutta arvostetaan hyvin pitkälle. Työssä odotetaan hyviä tiimityötaitoja.
Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Etsimme useisiin eri projekteihin henkilöitä, joten lähetä rohkeasti hakemus, vaikka osaaminen ei suoraan osuisi kohdalleen.
Tarjoamme Asiakkaamme tarjoaa loistavan näköalapaikan alan kokeneiden osaajien seurassa. Työssä pääsee vaihteleviin ja pitkäaikaisiin projekteihin eri toimialoilla. Projektit ovat modernien teknologioiden ja tuotteiden parissa. Työ on joustavaa sekä palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Asiakkaamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja huomioi yksilön tarpeet.
Muuta Lisätietoja tehtävästä: Tero Hakala p. 040-537 6976 tai tero.hakala@opteam.fi

Palaa