Maastohiihdonohjaaja, Kakslauttanen Arctic Resort

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Rovaniemi
Sijainti: Lappi, Rovaniemi
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Matkailu
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Kakslauttanen on yksi maamme kansainvälisimmistä matkailutoimijoista. Resort on kasvanut vuosien saatossa satojen hehtaarien alueelle. Kakslauttanen tunnetaan maailmalla hyvin ja se onkin konseptiltaan ja toteutukseltaan täysin uniikki resort maailman luksus-resortien laajassa kirjossa. Resort kuuluukin monille "Koettava ainakin kerran elämässä"-haaveisiin.

Kakslauttanen Arctic Resort sijaitsee 250 km napapiiriltä pohjoiseen. Ivalon lentokenttä on 30minuutin päässä. Saariselälle on matkaa reilut 10 km.
Tehtävän kuvaus Etsimme Kakslauttaseen maastohiihdonohjaajaa. Vastuullasi on perehdyttää resortin asiakkaita maastohiihdon pariin resortin lumilla ja laduilla. Merkittävä osa asiakkaista näkee lunta ensimmäisen kerran elämässään, joten haemme elämysteollisuudesta kiinnostunutta opastajaa ja asiakaspalvelijaa. Taustastasi, osaamisestasi ja innostasi riippuen pystymme tarjoamaan myös muita asiakaspalvelutehtäviä resortissa. Tällaisia voivat olla oppaan, pikkolon, vastaanoton tms vastuut. Monipuoliselle hospitality-ihmiselle on runsaasti töitä tarjolla.
Edellytykset Edellytämme hakijalta:
- Maastohiihdonohjaajan tutkintoa
- Asiakaspalvelukokemusta kansainvälisten asiakkaiden parista
- Sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- Kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi
- Sosiaalista ja avointa luonnetta
- Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta
- Joustavuutta sekä asennetta tunnolliseen ja tarkkaan työntekoon
- Paineensietokykyä
- Ajokorttia
Tarjoamme Tarjoamme täysin uniikin matkailutuotteen sekä mielenkiintoisen ja elämyksellisen työn kansainvälisten asiakkaiden parissa. Taitava ohjaaja pystyy aikaansaamaan asiakkailleen suuria elämyksiä Lapin ja lumen parissa. Tässä työssä käden jälki näkyy konkreettisesti ja nopeasti. Sosiaalisesti taitavalle ohjaajalle on tarjolla huippuantoisa työ!

Työt alkavat marras-joulukuun tienoilla, kunhan saamme vain lumen maahan ja latuverkostoa kuntoon. Töitä riittää keväthangille saakka.
Muuta Lisätietoja Lomakylä Kakslauttasesta löydät täältä:
http://www.opteam.fi/kakslauttanen/

Hae saman tien mikäli kiinnostut paikasta, sillä paikat tullaan täyttämään heti sopivan kanditaatin löydyttyä. Hae hakulomakkeen linkin kautta, liitä mukaan ansioluettelo ja kasvokuvasi.

Lisätiedot Opteam Lappi; Antti Rotko antti.rotko@opteam.fi / tel.+358405611204, Anu Lempiäinen, anu.lempiainen@opteam.fi / tel. +358504474677. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Palaa