Ravintolayrittäjä, Ivalon kauppakeskus Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Rovaniemi
Sijainti: Muu
Tehtävätaso Muu
Toimiala: Hotelli, ravintola - ja catering
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 30.04.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Ivalo kehittyy!

Ivalon kauppakeskus uudistettiin kokonaisuudessaan kevään ja kesän 2016 aikana. Alakerran K-Market saneerattiin sekä laajennettiin ja avattiin uuden kauppiaan voimin. Kiinteistön toiseen kerrokseen tehtiin liiketiloja, Teboil liikenneasema muutetettiin kylmäasemaksi ja kauppakeskuksen pysäköintitiloja laajennettiin mm. entisen liikenneaseman paikalle. Lisäksi katutasoon K-Supermarketin yhteyteen on tulossa tilat neljälle tai viidelle erikois- ja etumyymälälle.

Kiinteistön katutason veturiyritys on kahvilaravintola isolla päätiellä näkyvällä julkisivulla. Sisäänkäyntejä ravintolaan on sekä rakennuksen sisältä että suoraan ulkoa pääväylän puoleisesta päästä. Kaikki kauppakeskuksen wc-tilat sijaitsevat nyt ravintolakerroksessa. Lisäksi neuvottelut yhden ravintolan välittömässä läheisyydessä sijaitsevan erikois- ja etuliikkeen vuokraamisesta itsenäiselle yrittäjälle ovat kesken.

Kauppakeskus sijaitsee Ivalon keskustassa osoitteessa Ivalontie 17.
Tehtävän kuvaus Etsimme nyt ravintolayrittäjää kauppakeskukseen.

Vuokranantaja vuokraa tilan kalustettuna keittiö- ja salilaitteineen. Asiakaspaikkoja ravintolassa tulee olemaan noin 100. Tilasta voidaan sisustaa myös osa esimerkiksi enemmän kahvilamaiseksi. Valmiiksi investoitu keittiön varustus vastaa tyypillistä lounas- ja kahvilaravintolan keittiötä.

Vuokranantaja on määrittänyt toiminta-ajatukseksi "Easy/Fresh/Casual"; Tämä tarkoittaa esim seisovaa pöytää, laadukasta lappilaista buffetia sekä lautasella tarjottavia Lappilaisia herkkuja. Ivalossa käy suuri määrä aasialaisia asiakkaita, eikä paikkakunnalla ole vielä lainkaan etnistä ravintolatarjontaa. Näin olemme linjanneet, että sekä aasialaisten matkailijoiden että muiden etnisestä ruoasta pitävien asiakkaiden tarpeita tulisi tyydyttää esimerkiksi Aasialaisella buffetilla. Ravintolassa tulee olla tarjolla myös hampurilaisia ja pizzaa. Kahvilatuotteissa yrittäjän käden jälki saa ja pitää näkyä.
Edellytykset Yrittäjänä menestyminen edellyttää mm:
- Tuloksellista ravintola-alan kokemusta joko yrittäjänä tai avainhenkilönä
- Yritys- ja ravintolaliiketoiminnan hallintaa
- Luovuutta ja toiminnan kehittämiskykyä ja -halua
- Loistavaa asiakaspalvelu- ja myyntiasennetta
- Kielitaitoa. Suuri ympärivuotinen kansainvälinen matkailijavirta ympärillä
- Ahkeruutta
- Aikaansaamisen iloa
Tarjoamme Tarjoamme erinomaisen liikepaikan loistavalla sijainnilla Ivalontien varressa lähes avaimet-käteen-periaatteella. Vuokra määräytyy investointiperusteisesti. Muista ehdoista neuvottelemme asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Vuokranantajalla on myös tarjota vuokra-asunto keskeiseltä paikalta Ivalossa.

Tarjolla on loistava ja matalariskinen mahdollisuus aloittaa tai jatkaa yrittäjyyden uraa. Tartu tuumasta toimeen ja tee unelmastasi totta!
Muuta Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Lapin yrittäjä Antti Rotko, antti.rotko@opteam.fi tai p.040-5611204 tai asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, mika.rauhala@opteam.fi tai p.0400-355159. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään täysin luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 31.8.2016 mennessä. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Palaa