Asuinrakentamisen vastaava työnjohtaja

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Esimiestehtävät
Hakuaika päättyy: 15.07.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asuinrakentamisen vastaavaa työnjohtajaa asiakasyrityksellemme Jyväskylään.

Asuinrakentamisen vastaavana työnjohtajana vastaat kahden uudisrakennuskohteen rakennustyömaiden johtamisesta. Johdat hankkeita järjestelmällisesti ja kustannustehokkaasti. Pidät kiinni sovituista aikatauluista, olet joustava ja arvostat työturvallisuutta. Sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutus (esim. rakennusteknikko tai -insinööri) ja sinulla on vähintään 2 vuotta työkokemusta työnjohtotehtävistä.
Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi työnjohtajana sekä kilpailukykyisen palkan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesästä, ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.


Lisätietoja paikasta kertoo Heini Lauttaanaho, 050 376 1988, heini.lauttaanaho@nordic.fi.

Jätäthän hakemuksesi ala olevan linkin kautta.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa