Kokoonpanijoita ja mekaniikka-asentajia Arctic Machine Oy:lle

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 15.07.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt kokoonpanijoita ja mekaniikka-asentajia Arctic Machinelle Jyskään.

Arctic Machine Oy on ympärivuotiseen käyttöön suunniteltujen tienhoitoautojen ja tienhoitolaitteiden valmistaja, joka tarjoaa tuotteita tiekäyttöön, rautateille ja lentokentille. Arctic Machine Oy on ainoa Pohjois-Eurooppalainen valmistaja, joka pystyy varustelemaan kokonaisen tienhoitoauton omilla laitteillaan ympärivuotiseen käyttöön. Yrityksen pääkonttori on Jyväskylässä, jonka lisäksi tuotantotiloja on Suonenjoella ja asennuspiste Venäjällä. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 70 henkilöä.

Työtehtäviisi kuuluvat osaamisestasi ja työkokemuksestasi riippuen:
- aurojen ja sivuaurojen mekaaninen kokoonpano ja asentaminen
- suolaus- ja hiekoitusautomaattien kokoonpano ja asennus
- hydrauliikka- ja pneumatiikkatöitä

Edellytämme hakijoilta:
- reipasta ja motivoitunutta asennetta
- tehokasta ja oma-aloitteista työotetta
- joustavuutta ja yhteistyötaitoja
- piirustusten lukutaitoa

Työtehtävät määrittyvät osaamisesi ja kokemuksesi perusteella, joten voit olla niin urasi alkuvaiheissa oleva kuin kokeneempikin kokoonpanija tai mekaniikka-asentaja.

Tarjoamme sinulle:
- viihtyisän työympäristön ja kannustavan työilmapiirin
- kilpailukykyisen palkan


Kyseessä on määräaikainen työ, heinäkuun lopulta syyskuun loppuun, mutta työ jatkuu mahdollisesti vuoden loppuun saakka tai jopa pidempäänkin.


Lisätietoja tehtävästä kertoo Heini Lauttaanaho 0503761988, heini.lauttaanaho@nordic.fi


Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa