Rakennustyöntekijöitä sisäremontteihin

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 26.06.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme sisäremonttikohteisiin tekijöitä Pirkanmaan alueelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sisäremonteista sekä loppuasiakkaiden kanssa työskentelystä. Myös kaikki muu rakennusalan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa täydet viikkotyötunnit, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä modernit työkalut. Työsuhde on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää tehtävästä Nordic Henkilöstöpalveluilta, Jukka / 050 4090228.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.


Palaa