Viherrakentajia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muu
Hakuaika päättyy: 31.05.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme viherrakentajia kesäsesonkiin Pirkanmaalle.
Työt alkavat heti ja kestävät arviolta syksyyn / alkutalveen saakka.

Odotamme hakijoilta viheralan koulutusta ja mielellään kokemusta vastaavista töistä.
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä ulkoilmassa.
Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa