Mekaaninen kunnossapitäjä, Purso Oy

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Kunnossapito
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. Purso suunnittelee ja tuottaa alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen.

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle henkilöä mekaaniseen kunnossapitoon.


Jos mekaanista asentajaa mietitään niin muutaman vuoden työkokemus pitäisi olla takana. Hydrauliikka- ja pneumatiikkatöitä on paljon tarjolla, joten niistä saisi olla myös kokemusta. Koneistustaitoja ei juurikaa tarvita, mutta hitsaustaitoinen on pakko olla (puikko, mig). Perustuntipalkka riippuen kokemuksesta 14 – 16 €/h. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Edellytykset:

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa taustaa. Oletkin mahdollisesti toiminut muutaman vuoden mekaanisissa kunnossapidon tehtävissä. Osaat toimia niin hydrauliikan kuin pneumatiikankin parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hitsaustaitoa (puikko, mig). Työ on vuorotyötä.

Toivomme hakijoilta myös työturvallisuus- ja tulityökorttia tai mahdollisuutta suorittaa ne ennen töiden aloitusta.
Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämätön.
Tarjoamme:

Tehtävä on määräaikainen, noin kahden (2) vuoden mittainen projektiluontoinen työ.
Tehtävä alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.
Lisätietoja:

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Haluatko lisätietoa? Voit soittaa tehtävästä, p. 050 4090228 / Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Palaa