Koneenkäyttäjä Turvanasta Oy:lle

Sijainti: Varsinais-Suomi
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 29.04.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta koneenkäyttäjää heidän Paraisten tuotantoyksikköön.

Asiakasyrityksemme Turvanasta on maailman johtava liukuesteiden kehittäjä ja valmistaja, ja se tunnetaan brändinä kaikkialla, missä ajo-olosuhteet edellyttävät renkailta erinomaista pitoa. Turvanastan asiakkaita ovat rengastehtaat, renkaiden jälleenmyyjät sekä renkaita nastoittavat yritykset. Jo neljä vuosikymmentä sitten perustetun yrityksen missio on tuottaa maailman turvallisimpia ja ympäristöystävällisimpiä nastoja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Yli 90% tuotteista menee vientiin ja miljardin nastan vuosituotanto tekee Turvanastasta alan markkinajohtajan.

Koneenkäyttäjän tehtävänä on huolehtia tuotannon sujuvuudesta ja tuotteiden laadusta hoitamalla uusia, viimeisintä teknologiaa edustavia kylmämuokkauskoneita. Olennaista työssä on vahva mekaniikan ymmärrys, joka mahdollistaa sen, että aina kun automatisoidussa tuotannossa ilmenee mitään ongelmia, koneenkäyttäjä pystyy ratkaisemaan ne teknisellä osaamisella ja nokkeluudella.

Turvanasta kouluttaa koneenkäyttäjät tehtäväänsä, mutta työssä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta erilaisiin koneisiin ja niiden mekanismeihin. Tehtävään valittujen henkilöiden tulisi olla luonteeltaan ongelmanratkaisukeskeisiä ja oma-aloitteisia sekä halukkaita kehittymään teknisellä alalla. Perehdytys on palkallinen.

Mikäli koet intohimoa koneita ja erilaista tekniikkaa kohtaan ja huomaat nauttivasi erilaisten toimintamekanismien ymmärtämisestä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Sinulla on todennäköisesti ammattikoulutausta, mutta koulutustakin enemmän painotamme teknistä hahmotuskykyä ja kunnianhimoista asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tehtävään valittavat henkilöt pääsevät osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä konekannaltaan aivan uudessa Paraisten tuotantoyksikössä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Työn hoitaminen edellyttää omaa autoa sekä valmiutta vuoro- ja viikonlopputöihin. Kyseessä on vakituinen ja pitkäaikainen työsuhde.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa