Kiertävä kirjanpitäjä

Sijainti: Itä-Uusimaa
Tehtäväalue: Taloushallinto
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kiertävää kirjanpitäjää Porvooseen.

Asiakasyrityksemme on tilitoimisto, joka tarjoaa kirjanpidon ja taloushallinnon kattavia palveluja niin yrittäjille, yrityksille kuin yhdistyksillekin Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueella. Kiertävä kirjanpitäjä käy paikan päällä asiakkaiden luona etukäteen sovittuina päivinä ja sovitun määrän kuukaudessa.

Etsimämme kirjanpitäjä omaa aiempaa työkokemusta kirjanpitäjän työtehtävästä ja on tilinpäätöstaitoinen. Koulutukseltasi olet esim. merkonomi tai tradenomi ja olet kiinnostunut työskentelemään asiakkaiden parissa. Lisäksi arvostamme taloushallinnon järjestelmien nopeaa omaksumista. Asiakasyrityksemme ohjelmisto-osaamiseen kuuluvat mm. Sonet, Procountor, Passeli, Nova ja Asteri.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla
-ulospäin suuntautunut
-tiimityöskentelytaitoinen

Tarjoamme vastuullisen työnkuvan, mukavat työkaverit sekä asianmukaiset työvälineet.
Kyseessä on osa-aikainen työ ja työtunnit vaihtelevat kuukausittain 90-120 työtunnin välillä (on myös mahdollista, että tiettyinä kiireaikoina on täydet työtunnit).

Mikäli tunnistit itsesi, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa