6 kesätyöntekijää tuotantotyöhön, DS Smith

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 04.05.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

DS Smith on johtava eurooppalainen pakkausalan yritys, jonka palveluksessa on 22 000 pakkausalan ammattilaista 33 maassa. Yrityksen tuotannon läpi kulkee vuosittain 3,7 miljoonaa tonnia aaltopahvia ja sen laaja tuotevalikoima käsittää kuljetus- ja kuluttajapakkaukset sekä myynninedistämistuotteet ja teollisuuspakkaukset.

Haemme nyt asiakasyrityksemme Tampereen Lielahden tehtaalle
6 kesätyöntekijää tuotannon työtehtäviin

Haluatko työskennellä alansa johtavassa yrityksessä, jossa panostetaan sekä oman henkilökunnan että tuotannon jatkuvaan kehittämiseen? Rekryämme nyt kuutta kesätyöntekijää suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Avoinna on paikkoja niin koneenhoidollisiin tehtäviin kuin avustaviin tehtäviin tuotannon esivalmisteluun ja jälkihoitoon.

Työt alkavat joustavasti toukokuun alussa ja kaikki paikat ovat luonteeltaan kokopäiväisiä työsuhteita, joissa töitä tehdään 2-vuorossa.

Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jossa saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Palkka työsuhteen alussa on 14€/h.

Haussa olevat tuotannon tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.

Mitä toivomme hakijoilta?
Toivomme sinulta innokasta asennetta ja tahtotilaa kehittyä pakkausalan osaajaksi kesätöiden kautta. Olet asioihin ripeästi ja varmalla otteella tarttuva tekijä, jolta löytyy myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne itse työntekoon.

Voit olla joko alan opiskelija (prosessiteollisuus, painoviestintä, tuotantotalous jne.) tai vastaavasti sinulla on hankittuna jo aikaisempaa tuotannon työkokemusta. Huomaathan, että valituilla henkilöillä voi olla mahdollisuus jatkaa kesätyön päätyttyä keikkaluontoisessa työsuhteessa, joka sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Tarjoamme sinulle nyt tilaisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä ja kasvaa pakkausalan ammattilaiseksi. DS Smith kutsuu sinut töihin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti osoitteesta www.nordic.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluista henkilöstökonsultti Noora Mäkinen (GSM 050 443 0350, email noora.makinen@nordic.fi).

Palaa