5 siivoojaa Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme viisi siivoustyöntekijää ylläpitosiivouksen puolelle vaihteleviin kohteisiin Tampereelle.

Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti. Työaika vaihtelee kohteen mukaan, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksen voit laittaa sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa