Kokoonpanija, 4 paikkaa, Dynaset Oy

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 02.05.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Dynaset Oy:lle Ylöjärvelle neljää ripeää työntekijää hydrauliikkalaitteiden kokoonpanoon.

Etsimillämme henkilöillä on taito tehdä työnsä tarkasti ja ripeästi. Pohjalla voi olla esimerkiksi jokin tekniikan alan koulutus, mutta koulutusta tärkeämpää on hyvä työmotivaatio, hyvät kädentaidot sekä aito halu oppia uutta. Työ on seisomatyötä ja sen vuoksi fysiikka täytyy olla kunnossa. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn maailman johtavassa hydrauliikkalaitteita valmistavassa suomalaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamista useissa työvaiheissa työsuhteen edetessä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa päivisin ja työaikaan on käytössä liukuma niin, että vuoron aloitus tapahtuu klo 6-9 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Palaa