Talousassistentti

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Taloushallinto
Hakuaika päättyy: 31.03.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme talousassistenttia 6 viikon mittaiseen kesätyöhön.
Työpisteesi tulee sijaitsemaan Tuusulassa ja kyseessä on kokopäiväinen tehtävä (37,5h/vko).

Asiakasyrityksemme on osa kansainvälistä yritysryhmää, joka valmistaa rakennuskoneita. Suomessa yrityksessä työskentelee 13 henkilöä.

Etsimämme talousassistentti tulee hoitamaan työssään monipuolisia toimisto- ja taloushallinnon tehtäviä. Työnkuvaan kuuluu mm. laskutus, myynti- ja ostoreskontra sekä puhelinvaihteen hoitaminen. Katsomme eduksi, mikäli omaat aiempaa työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Koulutukseltasi olet esim. merkonomi. Lisäksi arvostamme taloushallinnon järjestelmien nopeaa omaksumista.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla
-ulospäin suuntautunut
-tiimityöskentelytaitoinen

Tarjoamme vastuullisen työnkuvan, mukavat työkaverit, asianmukaiset työvälineet ja hyvän perehdytyksen.
Kyseessä on henkilöstönvuokraus toimeksianto, eli työsuhde tullaan solmimaan suoraan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa.
Työt alkavat viikolla 23.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa