Siivoustyönohjaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 31.03.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme siivoustyönohjaajaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa siivouskokemusta sekä toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä ei tarvita aiempaa kokemusta siivoustyönohjauksesta vaan halua oppia uutta ja kehittyä työssään. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Tehtäviin sisältyy koti- ja toimistosiivousta, töiden organisointia ja aikatauluista huolehtimista sekä työntekijöiden ohjausta ja perehdytystä. Kyseessä on päivätyö ja työaika voi vaihdella arkisin klo 7-18 välillä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa