Kiinteistöhuoltotyöntekijöitä (Kesätyö)

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Kunnossapito
Hakuaika päättyy: 15.04.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme työntekijöitä hoitamaan kiinteistöjen ulkoalueita kesäkauden ajaksi.

Toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aiempaa kokemusta ulkoalueiden huoltotöistä sekä pihojen kunnostuksista ja puhtaanapidosta.

Tehtävään valituilla henkilöillä tulee olla voimassa oleva B-ajokortti.
Muut ammattipassit katsotaan eduksi.

Odotamme hakijoilta:

-Ahkeruutta
-Joustavuutta
-Reippautta
-Oma-aloitteisuutta
-Kykyä itsenäiseen työhön

Katsomme eduksi:

-Kaikki aiempi työkokemus kiinteistöhuollon työtehtävistä
-Kiinteistöhuoltoon liittyvä ammattitutkinto

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi ja työtaustastasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa