Koneasentaja, 2 paikkaa DMG Mori Finland Oy Ab

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 21.03.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

DMG Mori on japanilainen korkean teknologian työstökoneiden valmistaja.
Suomessa koneiden myynti, kunnossapito, koulutus sekä varaosapalvelut on hoidettu DMG Mori Finland Oy Ab:n toimesta.
Yhtiön toimipaikka sijaitsee Pirkkalassa.

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kahta koneasentajaa kasvamaan yritykseen.

Tehtävät pitävät sisällään mm. uusien työstökoneiden asennuksia ympäri Suomen, koneiden siirtoja ja huoltoja sekä vikojen selvittelyä. Asentajat antavat asiakkaille tarvittaessa myös tuotetukea puhelimitse. Työ pitää sisällään paljon yhteydenpitoa Saksan pääkonttorille, josta tilataan mm. kaikki varaosat sekä kysytään tarvittaessa apua ja ohjeistusta erilaisiin asennustilanteisiin. Kommunikointi tapahtuu englanniksi, joten hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön. Tehtävä itsessään on haastavaa, mutta samalla myös erittäin palkitsevaa.
Edellytykset: Emme ole välttämättä etsimässä kovaa ammattilaista, vaikka sellaisetkin hakemukset ovat enemmän kuin tervetulleita, vaan asiakkaallamme on mahdollisuus ottaa myös alan kasvava ammattilainen taloon sisään. Työ alkaa kattavalla opastuksella, joka on noin 6 kuukauden mittainen jakso. Tällöin uudet asentajat pääsevät työskentelemään kokeneiden asentajien matkassa, jonka jälkeen he pääsevät lisäkoulutukseen Saksaan. Lyhyessä ajassa saakin paljon uutta tietoa, joten toivomme hakijoiden nauttivan uusien asioiden oppimisesta.

Suurin osa työtehtävistä on joko Pirkanmaan tai Etelä-Suomen alueella. Asennustehtäviä saattaa olla Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. Työ pitää sisällään matkustelua ja matkoja kertyy vuosittain arviolta 100-150 kappaletta. Asennustehtävät saattavat myös olla useamman päivän mittaisia työkomennuksia. Mikäli asennustyötä ei ole, niin työt jatkuvat normaalisti Pirkkalan toimistolla.

Mikä voisi olla sopiva tausta valittaville henkilöille?

Sinulla saattaa olla alalle sopiva pohjakoulutus ja muutaman vuoden kokemus työstökoneista, asennus- tai kokoonpanotehtävistä. Saatat olla koneen käyttäjä, automaatioasentaja, mekatroniikka-asentaja tai muuten vain omaat tarvittavat taidot. Toivomme kuitenkin, että hakijalla olisi erityisesti kokemusta sähkön ja sähkölaitteiden parissa toimimisesta.

Hakijoissa arvostamme korkealle myös asiakaspalveluasennetta, sillä iso osa työstä on asiakkaan tiloissa tai asiakkaan kanssa tehtävää työtä. Aikataulut ovat yleisesti kiireiset, joten toivomme hakijalta myös hyvää paineensietokykyä. Asiakkaamme henkilökunta on hyvin sitoutunutta ja he tunnetaankin hyvin siitä, että he antavat täyden tukensa toisilleen. Työkaveria ei jätetä pulaan.

Valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti ja oma auto käytettävissä. Ensimmäiset 6 kuukautta käytetään omaa autoa, jonka jälkeen asiakkaamme tarjoaa autoedun.
Lisätietoja: Kiinnostuitko paikasta? Otamme mielellämme hakemuksesi vastaan palkkatoiveineen hakujärjestelmämme kautta. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoa? Laitathan kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen: tampere@nordic.fi.

Palaa