Palveluohjaaja ylläpitosiivoukseen

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 23.02.2018
Tehtävän kuvaus: Winclean Oy on vuonna 2000 perustettu kotimainen ja luotettava puhtauspalvelualan perheyritys. Keskisuurena yrityksenä pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja monipuolisesti. Tarjoamme siivous- ja toimitilapalveluita Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueilla. Olipa tarpeesi sitten toimiston viikkosiivous, ison teollisuusrakennuksen puhtaanapito tai rakentamisen aikainen erikoissiivous, meiltä saat juuri tarpeitasi vastaavaa, ensiluokkaista palvelua. Asiakkainamme on sekä yksityisen että julkisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Työllistämme noin 200 palvelualan huippuosaajaa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle palveluesimiestä ylläpitosiivouksen puolelle kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko tunnettu halustasi tehdä asiat kerralla oikein ja työsi jälki sekä asiakkaittesi tyytyväisyys ovat sinulle kunnia-asioita? Olet silloin todennäköisesti hakemamme henkilö.

Tulet vastaamaan mm. siivoushenkilöstön perehdytyksestä ja työn opastuksesta, sijaisjärjestelyistä, siivoustyöstä, perussiivousten organisoinnista sekä laadunvalvonnasta. Toimit yhdessä muiden palveluesimiesten kanssa vastaten asiakaskohteiden tarpeista. Työtä tehdään pääasiassa arkisin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.
Edellytykset: Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta siivousalalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa siivouskokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi arvostamme positiivista asennetta, organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa.

Kyseessä on haasteellisia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Työajoihin käytettävissä on työnantajan auto. Työskentelyalueesi on Pirkanmaa sekä Hämeenlinna.
Tarjoamme: Winclean Oy tarjoaa viihtyisän työyhteisön sekä monipuoliset työtehtävät.
Lisätietoja: Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tähän tehtävään osoitteessa: www.nordic.fi.

Palaa