Lumimies

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Kunnossapito
Hakuaika päättyy: 20.02.2018
Tehtävän kuvaus: Haemme nyt lumimiehiä!

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään käsilumityöntekijöitä lumen kolaukseen ja luontiin. Lisäksi paikkoja on auki myös katoilla tapahtuvaan lumenpudotukseen.

Työvuorot elävät vallitsevan kelitilanteen mukaan ja töitä on tarjolla pitkälle kevättalveen. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja työaika on 8.00-16.00. Toistaiseksi työtä on täyspäiväisesti.

Ilmoittaudu meille siis nyt lumimieheksi! Hakemukset mielellään hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@nordic.fi

___________________
Etsitkö töitä? Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa teemme töitä sen eteen, että työt ja tekijät kohtaavat. Tarjolla on asiakasyrityksissämme juuri nytkin kymmenittäin työpaikkoja, jotka etsivät vain tekijäänsä. Katso avoimet työpaikkamme osoitteessa nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa itsellesi sopivaa työtä, niin jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työn tullessa hakuun. Me rekryämme nyt tosissamme ja uusia paikkoja tulee auki viikoittain. Jätä CV:si meille, niin olet mukana työnhakijanamme juuri sinua kiinnostavissa tehtävissä!

Palaa