Sähköasentaja

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 22.02.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajia Jyväskylässä maaliskuussa alkavaan työkohteeseen. Tehtäviin kuuluvat mm. kaapelinveto, hyllyasennukset ym. sähköasentajan tehtävät. Töitä voi olla pidemmäksikin aikaa.

Arvostamme alan koulutusta ja vahvaa tahtotilaa kehittyä ammatissa. Emme siis edellytä pitkää työkokemusta tehtävään valittaessa, vaan asenne ratkaisee.

Jätä hakemuksesi pikimmiten tai soita numeroon 050 3761 988 (Heini Lauttaanaho), niin sovitaan lisää.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.nordic.fi tai lähetä cv osoitteeseen jyvaskyla@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa