Nestaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 28.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme metallialalla toimivalle asiakasyrityksellemme nestaajaa monipuolisiin työtehtäviin Lempäälään.

Työnkuva sisältää mm. nestausta (leikattavien kappaleiden ohjelmointia), toimistotehtäviä, tavaran lähetystä, tarjouslaskentaa ja asiakaspalvelua. Pääset myös toimimaan työnjohdollisissa tehtävissä.

Edellytämme:
-Hyviä tietoteknisiä taitoja
-Soveltuvaa koulutusta (esim. teknikko, tuotantotalousinsinööri)
-Kiinnostusta ja motivaatiota metallialaa kohtaan
-Oma-aloitteista ja reipasta työotetta
-Asiakaspalveluvalmiuksia

Voit olla vasta aloitteleva tekijä, kunhan olet oppimishaluinen ja motivoitunut. Katsomme kuitenkin eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Haemme henkilöä, joka on halukas kehittämään ammattitaitoaan työn avulla.

Tehtävä on pitkäaikainen ja töitä tehdään 1-vuorossa, mutta mahdollisesti myöhemmin myös 2-vuorossa.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa