Käsilumityöntekijä

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Kunnossapito
Hakuaika päättyy: 25.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme riuskoja käsilumityöntekijöitä maan tasalla tehtävään lumen kolaukseen ja luontiin. Kohteita on ympäri Jyväskylää. Työvuorot elävät vallitsevan kelitilanteen mukaan, eli työtä on aina tarvittaessa, myös ilta- ja viikonloppuaikaan.

Jos nautit ulkoilmasta ja pidät ruumiillisesta ja liikkuvasta työstä, olet etsimämme henkilö. Ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta on kohteesta toiseen liikuttaessa suuri etu.

Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi pian osoitteemme www.nordic.fi kautta, sillä työhaastattelut ovat jo käynnissä! Kerrothan hakemuksessasi meille myös ajankohdat, jolloin olet lumitöihin käytettävissä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa