Koneistaja putkivalmistukseen AGCO Powerille

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 24.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme koneistajaa putkivalmistukseen kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen AGCO Powerille Nokian Linnavuoreen.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista ja dieselmoottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on toiminut Nokian Linnavuoressa jo 70 vuotta ja valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria.

Toivomme sinulta:
- kone- ja metallialan perustutkintoa
- oma-aloitteisuutta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen koneistajan tehtävistä, piirustusten lukutaidon ja hitsaustaidot.

Etsimällämme henkilöllä on työmotivaatiota, reipas asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Haemme työhön henkilöä, joka on halukas kehittymään ja kouluttautumaan työssään jatkuvasti.

Valitulla henkilöllä tulee olla auto käytettävissään työpaikan sijainnin takia. Töitä tehdään 3-vuorotyönä.

AGCO Power tarjoaa mielenkiintoisen työpaikan kattavalla perehdytyksellä työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit Suomen suurimmassa ja automatisoiduimmassa dieselmoottoritehtaassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa