Koneistajia kansilinjaan AGCO Powerille

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 24.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme koneistajia kansilinjaan (3 paikkaa) kokopäiväisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin AGCO Powerille Nokian Linnavuoreen.

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia osana tiimiä koneistuslinjan prosessien ylläpidosta sekä laadunvarmistuksesta.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista ja dieselmoottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on toiminut Nokian Linnavuoressa jo 70 vuotta ja valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria.

Määräaikaiset työsuhteet kestävät kesäkuun 2018 loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista, että työt jatkuvat vielä siitäkin pidemmälle.

Toivomme sinulta:
- kone- ja metallialan perustutkintoa
- oma-aloitteisuutta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Aiempi kokemus koneistajan tehtävistä, nc-työstökoneista ja robotiikasta katsotaan eduksesi.

Etsimillämme henkilöillä on työmotivaatiota, reipas asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Asenne ratkaisee!

Valituilla henkilöillä tulee olla auto käytettävissään työpaikan sijainnin takia. Töitä tehdään 4-vuorotyönä.

AGCO Power tarjoaa mielenkiintoisen työpaikan kattavalla perehdytyksellä työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit Suomen suurimmassa ja automatisoiduimmassa dieselmoottoritehtaassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa