Koneistajia akselinvalmistukseen AGCO Powerille

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 24.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme koneistajia akselinvalmistukseen (2 paikkaa) vakituisiin työsuhteisiin AGCO Powerille Nokian Linnavuoreen.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista ja dieselmoottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on toiminut Nokian Linnavuoressa jo 70 vuotta ja valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria.

Työtehtäviisi kuuluu akselien sorvaus, vierintäjyrsintä sekä pyöröhionta.
Edellytykset: - kone- ja metallialan perustutkinto
- kokemuksen kautta hankittuja sorvaustaitoja
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Etsimillämme henkilöillä on työmotivaatiota, reipas asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Valituilla henkilöillä tulee olla auto käytettävissään työpaikan sijainnin takia. Töitä tehdään 3-vuorotyönä.
Tarjoamme: AGCO Power tarjoaa vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit Suomen suurimmassa ja automatisoiduimmassa dieselmoottoritehtaassa.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa