Aloitteleva koneistaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 24.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työssä on mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi työskentelemällä yhdessä kokeneempien koneistajien kanssa. Haemmekin henkilöä, joka on halukas kehittämään ammattitaitoaan työn avulla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan peruskoulutusta. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollista.

Etsimällämme henkilöllä on työmotivaatiota, reipas asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työ on 3-vuorotyötä. Valitulla henkilöllä tulee olla oma auto käytössä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työt alkavat mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa