Tuotesuunnittelija / insinööri

Sijainti: Päijät-Häme
Tehtäväalue: Tuotekehitys
Hakuaika päättyy: 21.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotesuunnittelijaa/insinööriä kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Asiakasyrityksemme Finncont Oy suunnittelee ja tuottaa älykkäitä ympäristötuotteita, IBC-säiliöratkaisuja ja rotaatiovalutuotteita erilaisten materiaalien turvalliseen ja tehokkaaseen säilyttämiseen, kuljettamiseen ja käsittelyyn. He valmistavat myös innovatiivisia rotaatiovalettuja tuote- ja komponenttiratkaisuja sopimusvalmistusasiakkaille. Pääasiakaskunnan muodostavat kemian-, elintarvike- ja ympäristöteollisuuden yritykset Euroopassa.

Tuotesuunnittelijan/insinöörin työpiste tulee sijaitsemaan Flaaming Oy:n tiloissa Lahdessa. Flaaming Oy kuuluu Finncont konserniin.

Tuleva työtehtäväsi on auttaa yrityksen omien ympäristötuotteiden ideoinnissa, suunnittelussa, toteuttamisessa, sekä nykyisten tuotteiden kehittämisessä. Tuotteiden kirjo tulee pitämään sisällään erilaisia ympäristöalan tuotteita. Toivomme, että olet luontaisesti kiinnostunut jäte- ja ympäristönhuoltoon liittyvistä asioista. Katsomme eduksi osaamisen ja/tai mahdollisen aiemman työkokemuksen ympäristöalan tuotteisiin liittyen.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää CAD-tuotesuunnitteluosaamista (ensisijaisesti SolidWorks), teknistä ymmärrystä, Microsoft-ohjelmistojen hallintaa sekä jämäkkää ja luotettavaa asioiden hoitoa.
Toivomme hakijoilta itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä itseohjautuvasti. Luonnollisesti odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.
Aiempi tuotesuunnittelukokemus sekä kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta tukevat onnistumistasi tehtävässä.

Voit olla joko juniorimpi osaaja tai kokeneempi konkari, asenne ratkaisee!

Tarjoamme:
- kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen
- mielenkiintoisen työpaikan yrityksestä, jolla on tuotekehityksen huippuosaamista 40 vuoden kokemuksella

Työ tulee pitämään sisällään työmatkoja Virroille, jossa Finncont Oy:n toimipiste sijaitsee.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Työ alkaa heti, kun oikea henkilö on löytynyt.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa