Koneistaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 21.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Edellytämme myös kokemuksen kautta hankittuja sorvaustaitoja.
Katsomme eduksi ohjelmointitaidot ja robotiikan osaamisen.

Etsimällämme henkilöllä on työmotivaatiota, reipas asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työ on 3-vuorotyötä. Valitulla henkilöllä tulee olla oma auto käytössä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työt alkavat mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa