Koneenhoitaja, Tampere

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 22.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Muovi- ja pakkaustuotteita valmistava asiakasyrityksemme hakee uusia ahkeria koneenhoitajia tuotantolinjastolleen Tampereelle.

Työtehtävänä on koneenhoito ja työ pitää sisällään laadunvalvontaa, koneen ajamista sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista. Työ on seisomatyötä, mutta ei muuten erityisen raskasta.
Edellytykset: Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta tuotannon ja koneiden parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin reipas työote ja motivaatio työntekoon. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta. Koneenasennustaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Tarjoamme: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat muutaman kuukauden pituisella määräaikaisella vuokratyösuhteella. Jatko on myös tämän jälkeen mahdollista.
Työtä tehdään pääasiassa 2-vuorossa, tarvittaessa myös 3-vuorossa.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin täytäthän hakulomakkeen heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa