Varastotyöntekijöitä teollisuuteen

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä teollisuuteen.

Toivomme hakijoilta itsenäistä ja aktiivista työotetta. Tehtävässä edellytetään trukinajotaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Aiempi kokemus varastotyöstä on eduksi. Hakijoilta edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa.

Työt alkavat 6 kk:n sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat myös määräajan jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa