Sähköasentajia teollisuuteen

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajia teollisuuteen.

Toivomme hakijoilta huolellisuutta ja tarkkuutta sekä hyvää työmotivaatiota. Tehtävässä edellytetään aikaisempaa sähköalan kokemusta tai vähintään soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskorttia. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa.

Työt alkavat 6 kk:n sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat myös määräaikaisuuden jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa