Tuotantotyöntekijöitä Amerplast Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 22.01.2018
Tehtävän kuvaus: Etsimme asiakasyrityksellemme Amerplast Oy:lle Tampereelle

tuotantotyöntekijöitä painopuolelle.

Amerplast Oy on vuonna 1952 perustettu korkealaatuisia joustomuovipakkauksia valmistava yritys. Pakkauksia käytetään monissa kuluttajatuotteissa, etenkin ruoka- ja pehmopaperipakkauksissa. Amerplast on ollut alusta alkaen alansa edelläkävijä ja innovatiivisten pakkausratkaisujen kehittäjä. Yritys onkin kehittymässä Pohjois-Euroopan suurimmaksi joustopakkausten tarjoajaksi. Laatu ja kestävä kehitys ovat Amerplastin toiminnan lähtökohtia.

Työtehtävät tulevat sisältämään monipuolisesti erilaisia painopuolen tehtäviä. Näitä ovat mm. painotöiden esivalmisteluja, painolaattojen asemointia ja huoltoa. Tehtäviin voivat kuulua myös painoaineistojen tarkistamista sekä laaduntarkkailua.

Toivomme henkilöiltä mielellään joko koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä painotuotteiden parista.
Myös aikaisempi kokemus elintarvike- ja hygieniapakkauksista katsotaan eduksi.
Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, oma-aloitteisuus, tiimipelaaminen sekä se, että olet aidosti kiinnostunut niistä tehtävistä, joita tulet asiakkaallamme tekemään.

Työ on katkeavaa kolmivuorotyötä. Työ on kokoaikatyötä.

Tehtävä on määräaikainen, noin 6 kuukauden mittainen projekti. Työt jatkuvat arviolta elokuulle 2018. Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen meidän järjestelmän kautta. Kutsumme hakemusten perusteella potentiaalisimmat henkilöt haastatteluun, joten täytäthän hakemuksen huolellisesti.

Palaa