Kattolumityöntekijä

Sijainti: Keski-Suomi
Tehtäväalue: Kunnossapito
Hakuaika päättyy: 22.03.2018
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme työntekijöitä katoilla tapahtuvaan lumenpudotukseen. Kohteet sijaitsevat Jyväskylässä ja voivat olla rivitaloista korkeisiin kerrostaloihin. Valjaskokemus ja kokemus kattotyöskentelystä siis ehdoton etu. Työt voivat alkaa jo tällä viikolla ja töitä on kelitilanteesta riippuen pitkälle kevättalveen.

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten hakulinkin kautta tai osoitteeseen jyvaskyla@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa