Kokoonpanoasentaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 27.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme tunnetulle asiakkaallemme kokoonpanoasentajaa Nokialle. Työnkuva koostuu moottoreiden kokoonpanosta sekä sitä palvelevasta osahuollosta. Huomioimme haussa niin kokeneemmat asentajat kuin uransa alkuvaiheessa olevat tulevaisuuden ammattilaiset, sillä työhön saa kattavan ja palkallisen koulutuksen. Työ on 2-vuorotyötä, mutta hakijalla tulee olla valmius tehdä myös 3-vuorotyötä.

Hakijoilta edellytämme

- Valmiutta työskennellä fyysisessä työympäristössä
- Tarkkaa työnjälkeä
- Oma-aloitteista työasennetta

Katsomme eduksi

- Aiemman kokemuksen kokoonpanosta sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen
- Kokemuksen käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä
- Oman auton käyttömahdollisuuden työpaikan sijainnin vuoksi

Viime kädessä valinnat ratkaisee kuitenkin halusi oppia uutta ja kouluttautua moottorikokoonpanon ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle noin puolen vuoden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen jatko ei ole pois suljettu.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea! Halutessasi voit kysyä tehtävästä lisätietoa meiltä myös puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Noora Mäkinen, suora 050 443 0350.

Palaa