Porrassiivooja Kaukajärvelle (ajokortillinen)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 13.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme ajokortillista porrassiivojaa Kaukajärvelle.

Toivomme hakijalta reipasta asennetta ja itsenäistä työotetta. Aiempi siivouskokemus katsotaan eduksi.

Kyseessä on sijaisuus ajalla 18.-29.12.2017 ja työssä on aluksi kaksi päivää kestävä perehdytys. Työtä on arkisin 7,5 h/pvä ja työt voi tehdä klo 7-16 välillä. Palkka on 10,33 €/h.

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Sijaisuuden jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin siivoustöihin.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa