Tekninen varastotyöntekijä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 19.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme teknistä varastotyöntekijää.

Tehtäviin kuuluu saapuvien ja lähtevien tavaroiden/teknisten tuotteiden käsittely, tavaran siirto varastopaikkoihin, osien keräily tuotannon kokoonpanopisteille sekä varaston järjestyksestä huolehtiminen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan järjestelmällisyyttä, valmiutta käyttää Windows-pohjaisia sovelluksia sekä lukea tuotteiden englanninkielisiä saatteita. Teknisten hydrauliikkakappaleiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työaika on arkisin klo 7-15 ja työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Työt alkavat viimeistään 15.1.2018 aluksi 6 kk:n työsuhteella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa