Tuotantotyöntekijä Pursolle (sijaisuus)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 19.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle tuotantotyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen 6 kuukauden ajaksi.

Asiakasyrityksemme Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. He suunnittelevat ja tuottavat alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen.
Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 35 %. Purso Oy:n vuoden 2016 liikevaihto oli noin 79 miljoonaa euroa.

Tuotantotyöntekijän työ pitää sisällään eri työvaiheita alumiinin tuotannossa.
Asiakkaamme järjestää työn alussa koulutuksen tehtävään.

Toivoimme hakijalta:
- kokemusta tuotantotöistä ja erilaisten koneiden tuntemusta
- hyvää fyysistä kuntoa (työ on raskasta)
- kovaa työmotivaatiota ja reipasta asennetta
- aitoa kiinnostusta tuotantotyötä kohtaan

Työt ovat pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.
Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön.
Työturvallisuuskortin katsomme eduksi.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa