Varastotyöntekijä Messukylään

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 18.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Messukylään.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää reipasta asennetta ja trukinajotaitoa. Aiempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi. Tehtäviin kuuluu erilaisia varaston töitä, kuten tuotteiden keräilyä, tuloutusta ja hyllytystä. Kokemus varasto-ohjelman käytöstä on eduksi.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Haethan tehtävää pikaisesti sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat puolen vuoden määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakkaallemme. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa