Varastotyöntekijä

Sijainti: Päijät-Häme
Tehtäväalue: Varastotyö
Hakuaika päättyy: 31.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme varastotyöntekijöitä Lahden alueelle.
Kyseessä on keikkatyö.
Työvuoroja on tarjolla arkisin ja työajat vaihtelevat.
Työvuoroihin lähteminen/kutsu töihin tulee joskus nopealla varoitusajalla, jopa samalle päivälle.

Pääasialliset tehtävät:
- monipuoliset varastotyöntekijän työtehtävät

Eduksi katsomme:
- tehtävään soveltuva peruskoulutus
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- itsenäinen työskentelyote
- tarkka ja järjestelmällinen työote

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. Työturvallisuusasiat ovat sinulle tärkeitä ja otat ne huomioon työskennellessäsi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa