Siivoustarvikkeiden huoltaja (osa-aikainen)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 13.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siivoustarvikkeiden huoltajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluu pyykinpesua ja siivoustarvikkeiden huoltoa asiakasyrityksemme toimistolla Tampereen keskustan tuntumassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta sekä itsenäistä työotetta.

Työtä on tarjolla arki-iltaisin (klo 17-20 välillä) 2-3 päivänä viikossa 2 tuntia kerrallaan. Työpäivät sekä työaika ovat joustavasti sovittavissa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Aloituspalkka on 9,30 €/h.

Jos hakijalta löytyy kiinnostusta siivoustyötä kohtaan niin töitä voi olla tarjolla enemmänkin sekä mahdollisuus myös kesätöihin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa