Aloittelevia koneenasentajia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 27.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme uransa alussa olevia koneenasentajia.

Työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella. Työssä on mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi työskentelemällä yhdessä kokeneempien asentajien kanssa. Haemmekin henkilöä, joka on halukas kehittämään ammattitaitoaan työn avulla.

Toivomme, että sinulla on koneenasentajan tutkinto sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulla tulisi olla myös jonkinlaista aiempaa koneenasennuksen työkokemusta, esimerkiksi kesätöiden tai tutkintoon kuuluvien harjoitteluiden kautta. Lisäksi odotamme hakijalta reipasta asennetta ja ahkeraa työotetta.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa