Palveluohjaaja Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 19.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakkaamme on pirkanmaalainen toimisto- ja kotisiivoukseen erikoistunut puhtausalan palveluyritys. Yritys on tunnettu jo lähes 15 vuoden ajan asiakaslähtöisestä otteestaan ja laadukkaasta työjäljestään, jonka takaavat sen ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät.

Haemmekin nyt asiakkaallemme kotisiivouksen puolelle asiakaspalveluhenkistä palveluohjaajaa.

Oletko tunnettu halustasi tehdä asiat kerralla oikein ja työsi jälki sekä asiakkaittesi tyytyväisyys ovat sinulle kunnia-asioita? Olet silloin todennäköisesti hakemamme henkilö.

Asiakkaamme hakee tiimiinsä innokasta ja motivoitunutta siivoojaa, joka on halukas oppimaan ja kehittymään työssään. Aikaisempi kokemus palveluohjaajana ei ole välttämätöntä, vaan työssä on mahdollista edetä oman oppimisen ja kehityksen mukaan. Voit aloittaa kotisiivoojana ja sitä kautta edetä palveluohjaajaksi.

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa siivouspuolen työkokemusta. Aikaisempi kokemus kotisiivouksesta katsotaan eduksesi, mutta valinnan ratkaisee viime kädessä kuitenkin oikea asenne ja into uuden oppimiseen.

Tarvitset työssäsi ajokortin, jotta liikkuminen työkohteiden välillä hoituu sujuvasti.
Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän ja tukea antavan työyhteisön, alansa johtavat työmenetelmät sekä pitkäaikaisen työpaikan. He tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta, ja he ovat valmiita opastamaan ja kouluttamaan sinusta alan ammattilaisen.

Mikäli olet siis kiinnostunut työskentelemään yrityksessä, jossa oikeasti jokainen työntekijä puhaltaa yhteen hiileen, olet löytänyt etsimäsi yrityksen.

Laitathan hakemuksesi tulemaan heti, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa