Peruspesutaitoisia siivoojia

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 15.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme peruspesutaitoisia siivoojia vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää ikkunoiden pesua sekä porraskäytävien peruspesua, vahausta ja kiillotusta (palkka vaihtelee tehtävän mukaan). Työhön kuuluu myös porrassiivoojien sijaisuudet. Työtä tehdään parin kanssa. Kohteet sijaitsevat Hervannassa ja Kaukajärvellä ja hakijalla tulee olla ajokortti.

Työtä on tarjolla heti noin 25-30 h/vko ja vuoden alusta lähtien noin 37,5 h/vko (klo 7-16 välillä).

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa