Automaatioasentaja Nokian Renkaat Oyj:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Kunnossapito
Hakuaika päättyy: 15.12.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

Etsimme nyt Nokian Renkaat Oyj:lle uutta sähköpuolen automaatioasentajaa kunnossapidon yksikköön.

Oletko uusi Nokian Renkaiden huippuosaaja? Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä mitä teet, olet hakemamme henkilö.
Edellytykset: Etsimme työntekijää kunnossapidon yksikköön, jolta löytyy:
- sähköautomaatiopuolelle soveltuva koulutus
- työkokemusta vastaavista teollisuuden tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta
- tahtotilaa ja oikeaa asennetta
- halua kehittyä ja oppia uutta
- katsomme eduksi, mikäli hakijalla on tuntemusta/kokemusta automaatiojärjestelmistä, sekä kunnossapitojärjestelmistä
Tarjoamme: Kunnossapidon yksikköön palkataan sähköautomaatioasentaja vakituiseen työsuhteeseen.
Kyseessä ei ole vuokratyösuhde, vaan henkilö palkataan suoraan Nokian Renkaiden työntekijäksi. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.
Kyseessä on päivätyö.
Lisätietoja: Nokian Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 4 200. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com

Palaa