Palkanlaskija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Taloushallinto
Hakuaika päättyy: 26.11.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme palkanlaskijaa kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.
Työsuhde on aluksi määräaikainen henkilöstövuokraus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Etsimämme palkanlaskija omaa aiempaa työkokemusta palkanlaskijan työtehtävästä ja on tottunut työskentelemään tehtävässä itsenäisesti.

Luonnollisesti odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla
-tiimityöskentelytaitoinen

Tarjoamme vastuullisen työnkuvan, mukavat työkaverit ja asianmukaiset työvälineet.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, eli laitathan hakemuksesi saman tien.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa