Asentajia moottorikokoonpanoon AGCO Powerille

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Nyt valinnat ratkaisee oikea asenne! Asiakkaamme tilauskannan vahvistuessa haemme asiakkaallemme AGCO Power Oy:lle Nokian Linnavuoreen 30 uutta asentajaa moottorikokoonpanoon.

Omaatko sen kuuluisan oikean asenteen ja hyvän työotteen? Haluatko kasvaa moottorikokoonpanon ammattilaiseksi? AGCO Power kutsuu nyt tekijöitä töihin!

Töiden aloitus ajoittuu porrastetusti marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Uudet työntekijät otetaan sisään noin 10 henkilön pienryhmissä ja työt alkavat kattavalla, palkallisella koulutuksella. Palkka on työsuhteen alussa 12,80€/h.

Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanoon. Tulet työllistymään määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa työsuhde alkaa ensin 2-vuorotyönä ja muuttuu siitä vuoden lopussa 3-vuorotyöksi. Määräaikaiset työsuhteet kestävät 29.6.2018 asti, jonka jälkeen on mahdollista, että työt jatkuvat vielä siitäkin pidemmälle.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus sekä kokemus käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä katsotaan eduksesi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa katsotaan eduksesi.

Viime kädessä valinnat ratkaisee kuitenkin halusi oppia uutta ja kouluttautua moottorikokoonpanon ammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea! Halutessasi voit kysyä tehtävästä lisätietoa meiltä myös puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Noora Mäkinen, suora 050 443 0350.

Palaa